RFCB: de nieuwe eigenaar van het tennis- en squashcomplex

Beste squasher,

Het afgelopen jaar 2020 is geëindigd met een belangrijke gebeurtenis: ons tennis- en squashcomplex is in de laatste week- op dinsdag 29 december 2020 om precies te zijn- van eigenaar veranderd. Het complex is nu eigendom geworden van het Racket en Fitness Centrum Blaricum (RFCB). Deze nieuwe verhuurder zal met een geheel nieuwe aanpak en structuur gaan werken om het squashen voor ons allemaal aantrekkelijk te maken en te houden. De nieuwe eigenaren (RFCB) hebben hun plannen voor een mooie toekomst voor ons sportcomplex natuurlijk met ons gedeeld; deze willen wij hieronder voor zover bekend met je delen:

Ondanks de huidige beperkingen, waardoor ook het tennis en squash op een laag pitje staan, is RFCB dit jaar 2021 voortvarend gestart. Tijd genoeg om tijdens deze ‘lockdown’ met vele van hun mooie plannen van start te gaan. Zij zijn meteen begonnen met het opknappen van het gebouw, het park en het moderniseren van de faciliteiten. Onze sportfaciliteiten zullen eerst substantieel (intern) gemoderniseerd gaan worden, waarna enige tijd (zeker een jaar) later een verbouwing plaats zal vinden.

Ons gebouw krijgt in deze tussenfase een totale metamorfose. Je gaat binnenkort om te sporten naar de club, maar daarbij zal de bar ook een geheel andere sfeer ademen; gezellig een drankje drinken of iets eten? De bediening zal vriendelijker en professioneler zijn en het aanbod van eten en drinken uitstekend. Naast werkzaamheden op en rond de tennisbanen wordt ook de ruimte van de squashvereniging met 4 banen vanzelfsprekend aangepast. RFCB gaat verder, als andere grote vernieuwing, padelbanen aan het complex toevoegen. Vanaf 1 april as. wordt ook een start gemaakt met het aanpassen van de indoor tennisbanen.

We hopen dat je in dit complex van alle mogelijke sportieve activiteiten kunt genieten.

Via onze SRCB website en nieuwsberichten houden we je graag op de hoogte en zullen we je te gelegener tijd meer in detail in het verloop van deze ontwikkelingen meenemen. Ook RFCB heeft inmiddels een website in de lucht waar je alvast een kijkje kunt nemen om een idee te krijgen van wat ons allemaal te wachten staat. Klik op https://bltc-inbetween.nl/toekomst/

We kijken ernaar uit om jullie weer snel op de Club te ontmoeten en samen met de nieuwe eigenaren te kunnen proosten op een mooie toekomst van ons nieuwe gebouw. Vanzelfsprekend zal RFCB nog een feestelijke opening willen organiseren. Zodra alle beperkingen zijn opgeheven, ontvangen jullie hiervoor een uitnodiging.

Met sportieve groet,
Aernout, Ben en Mark.