We mogen weer squashen!

Beste squasher,

De overheid heeft naar aanleiding van de betere besmettingen- en ziekenhuis-statistieken op maandagavond 17 mei nieuwe versoepelingen afgekondigd. Dat betekent dat we vanaf woensdag 19 mei 09:00 a.s. eindelijk weer kunnen squashen!
Er zijn wel enige voorwaarden door het kabinet aan deze opening gesteld;
1) als je wilt spelen moet je je eerst digitaal of telefonisch aanmelden bij de club en
2) de kleedkamers kunnen en mogen nog niet gebruikt worden. We verzoeken je dan ook zo veel mogelijk in sporttenue te komen zodat je alleen nog maar van schoeisel hoeft te veranderen.

Hieronder tref je als bijlagen tref je de meest recente richtlijnen t.a.v. het corona-virus zoals opgesteld door de SBN (Squash Bond Nederland). Lees ze aandachtig door!

  1. Routekaart Squash
  2. Protocol Squash

Aanmelden
Aanmelden is zoals gezegd noodzakelijk en dat kan telefonisch via telefoonnummer 035-5310703 of via het digitale aanmeldingsformulier.
Je kunt je het aanmeldingsformulier vinden op onze site. Onder het menu-item “Home” tref je een link aan (“Covid-registratie“) waarmee je het formulier kunt invullen en versturen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon op deze link¬†klikken, wel zo makkelijk.

Voor niet-leden geldt dat eerst een los kaartje aan de balie gekocht moet worden en dit kaartje moet vervolgens aan het afhangbord opgehangen worden.

Stand van zaken renovatie
Belangrijk om te weten is dat de squashruimte, de horeca en het terras momenteel grondig gerenoveerd wordt. Er is al heel veel werk verzet, maar er moet nog het een en ander gebeuren.
Het oude meubilair is verdwenen, evenals het squash-barretje en het tapijt heeft een andere bestemming gevonden.
Maar de banen liggen er werkelijk pico bello bij! De muren en plafonds zijn geverfd en de ondergrond is geschuurd.

Kortom: komt het zien en kom gauw een keer een balletje slaan!

Namens het bestuur

Aernout, Ben en Mark