Wie zijn wij?

Wij zijn de Gooische Squash Rackets Club oftewel GSRC voorheen Squash Rackets Club Blaricum (SRCB). Onze squashvereniging is een van de oudste van Nederland. Onze accommodatie bevindt zich inpandig bij Coronel Sports in Huizen. Kenmerkend voor onze club is de ongedwongen sfeer waarin iedereen zijn of haar partijtje kan spelen. En of je puur recreatief of op competitieniveau wilt spelen; het kan allemaal bij GSRC. We zijn met een herenteam vertegenwoordigd in de competitie en doen daarin prima mee.
Over de kwaliteit van onze accommodatie kunnen we kort en duidelijk zijn; die is uitstekend te noemen. Nieuwsgierig geworden? Heeft u zin om eens een keer een balletje te komen slaan? Kom gerust een keer langs en overtuig uzelf!

Meteen lid worden kan natuurlijk ook. Wat dat betreft hebben we goed nieuws voor u, want GSRC hanteert aantrekkelijke tarieven waar menig squashclub niet aan kan tippen. Mocht u gedurende het huidige verenigingsjaar lid willen worden, dan hoeft u niet meteen de volle mep te betalen, maar zal de contributie naar rato bepaald worden.

U kunt u hier direct aanmelden voor een aantrekkelijk lidmaatschap.